Wat ontspannend en bevrijdend....

Praktijk adres

Stulpselaan 1
3749 AR Lage Vuursche
tel: 06 190 79 980
email: johan@meijen.nl

Massage

Behoefte aan lichamelijk contact en aanraking is heel menselijk. Diep van binnen weet ieder mens dat wrijven over een pijnlijk ledemaat de klacht verlicht en dat aanraken een positief gevoel geeft. Dat verklaart ook waarom verschillende vormen van massage de hele geschiedenis door gebruikt zijn.

Massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke ongemakken zoals hoofdpijn, nek, schouder of onderrugklachten kunnen erdoor verminderen. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht in de hectiek van alle dag. Het helpt je jezelf te hervinden in een periode van burn-out of overspannenheid. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

De massage wordt gegeven met technieken van Rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken, en gebruikt technieken uit Rolfing, Tragering, Feldenkrais en Cranio Sacraal.

Een massage hoeft zich niet te beperken tot het losmaken van de spieren, er kan ook gekeken worden wat de oorzaak is van de spanning in de spieren.

Uiteraard is de massage ook bedoeld om in de aanwezige rust en stilte van de behandeling helemaal te ontspannen.

Naast het ontvangen van een massage is het ook mogelijk om een massagecursus te volgen. Deze cursus maakt gebruik van technieken uit de Rebalancing en de focus is het leren geven van een ontspanningsmassage.
Momenteel geef ik deze cursus alleen aan individuele stellen op aanvraag.